Berichten zoeken

Crossbody tassen Sacha

Tassen zijn een accessoire waar je er nooit genoeg van kunt hebben. Voor iedere gelegenheid bestaat er wel een bijpassende tas. Favoriet bij Sacha zijn de crossbody tassen. Crossbody bags zijn super handig omdat je ze op 2 manieren kunt dragen, over je schouder en natuurlijk schuin over je lichaam. In deze tas stop je al je nodige essentials en je kunt hem makkelijk overal mee naar toe nemen. Bij Sacha hebben we veel verschillende crossbody tassen om jouw outfit mee af te maken!

BASIC SCHOUDERTASSEN

Tassen kun je dragen als handig accessoire voor bijvoorbeeld een dagje in de stad of tijdens een wandeling. Dan is een basic tas het fijnst want die kun je makkelijk combineren met jouw favoriete basic outfit. Bij Sacha houden we hier natuurlijk rekening mee en hebben we verschillende basic crossbody tassen. Ons favoriet zijn de puffer schoudertassen in het zwart of groen. Extra leuk: combineer deze met de puffer boots van Sacha en je outfit is helemaal compleet!

Wil je graag een basic tas maar wel met een extra touch? Bij Sacha hebben we veel crossbody tassen in neutrale kleuren met zilver of goudkleurige chains. Hierdoor is jouw basic tas toch net wat specialer. De opties zijn in ieder geval eindeloos, want de tassen zijn er in een strak materiaal maar ook gevlochten, doorgestikt, verschillende printen, suède of satijn. Alles is mogelijk bij Sacha!

Bij Sacha mogen opvallende kleuren en prints ook zeker niet ontbreken. Wij houden van opvallen en maken graag een statement! De kleuren variëren van groen, paars en roze, welke kleur jouw favoriet is. Bij Sacha komen er altijd wel nieuwe crossbody tassen bij met elke keer nieuwe kleuren en stijlen. Opvallende tassen maken een basic outfit juist stijlvol en het geeft vrolijkheid aan je outfit. Crossbody tassen zijn een super handig accessoire wat zeker niet mag ontbreken. Kies jouw favoriete kleur en materiaal en vul jouw tassen collectie aan met de crossbody tassen van Sacha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *